Política

80 parades al Firacat, la fira de productes catalans

Al Festival per la Llibertat del dia 3 d'agost a la Devesa de Girona hi participaran més de vuitanta empreses, sindicats, partits polítics i associacions que oferiran productes catalans i sobiranistes

Un dels plats forts del festival Catalunya vol viure en llibertat i amb dignitat del 3 d'agost a la Devesa de Girona és la Fira d'Entitats, la Firacat, que reunirà més de vuitanta entitats tan diverses com sindicats, partits polítics, associacions i empreses que oferiran als assistents productes catalans o relacionats amb el món del sobiranisme. El nombre de parades no està tancat perquè són moltes encara les entitats que volen participar en el Festival per la Llibertat.

Des del moment en què s'obrin les portes del Camp de Mart de la Devesa i fins a les dues de la matinada, hora en què està previst que s'acabi el concert, les parades estaran en plena ebullició. Va ser un dels fets destacats de la festa de l'any passat, per la qual van passar milers i milers de persones, i motiu pel qual el nombre de parades es doblarà.

S'hi podran trobar productes catalans, des de joies fins a sabates esportives, passant per samarretes, dessuadores, rellotges, llibres i tot tipus de marxandatge català. Espardenyes, xancletes, polseres, davantals i llençols, motxilles, estelades i ceràmica compartiran espai amb parades de roba esportiva, música, fotografia, llibres i pins. No hi faltarà l'artesania ni jocs de cartes i de taula, i tot això amb parades que vendran garrapinyades, creps, begudes de la terra, cervesses i la xurreria, una de les atraccions de l'any passat. Tot plegat al costat d'entitats catalanistes, partits polítics, sindicats i entitats del tercer sector com ara Càritas Girona.

La fira serà un dels focus d'atenció d'una festa que és molt més que un concert, però que també és un concert amb catorze artistes de primer nivell. Hi haurà cercavila, animació, gegants i capgrossos, inflables gratuïts per a la mainada, sardanes i, sobretot, un sentiment: que Catalunya vol viure en llibertat i amb dignitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Guerra a Gaza

Un oasi de pau contra l’odi

Neve Shalom
Marc Sanabria
Cap de l’oposició a Palau-solità i Plegamans i portaveu del PSC

“La biblioteca era la punta de llança de la renovació”

Palau-solità i Plegamans
política

El govern va renovar al febrer les condicions per al Hard Rock

barcelona
estat espanyol

Europa reacciona a la “bomba a Espanya” de la possible dimissió de Sánchez

barcelona
ESTAT ESPANYOL

Rovira empatitza amb Sánchez i li recorda que ella és a l’exili

BARCELONA
estat espanyol

Puigdemont anima Sánchez a presentar una qüestió de confiança

barcelona
estat espanyol

Feijóo acusa Sánchez de desistiment de funcions i de victimitzar-se

barcelona
estat espanyol

Yolanda Díaz dona suport a Sánchez i crida a “defensar la democràcia”

barcelona
estat espanyol

Rufián: “Malgrat tot, avui només es pot donar suport a Pedro Sánchez”

barcelona