Política

Preparant el concert

A la Devesa de Girona s'està instal·lant el gran escenari on actuaran els catorze intèrprets i grups que participen en el festival per la llibertat

Es poden comprar entrades anticipades amb importants descomptes fins demà a les tres de la tarda

S'han superat les cent parades a la fira de productes de la terra

Mali Vanili s'incorporen al cartell per portar-nos l'‘Espanya, carinyo, lo nostre no funciona'

El compte enrere per al festival Catalunya Vol Viure en Llibertat i amb Dignitat ja ha començat. Ahir s'estaven ultimant els preparatius per deixar a punt el Camp de Mart de la Devesa de Girona, per acollir els milers de persones que està previst que acudeixin al concert per la llibertat. Així, sota la direcció de BTM Sound, que s'encarrega de la producció, ja s'havia instal·lat l'esquelet del gran escenari on els catorze grups i intèrprets actuaran. Fa catorze metres d'amplada, que amb els altaveus instal·lats a cada banda allarguen l'amplada fins als vint-i-dos metres. Té dotze metres de fons i onze d'altura. El recinte del Camp de Mart és impressionant. A més de l'espai per al concert pròpiament dit, hi haurà una gran zona dedicada al públic infantil, amb atraccions i inflables gratuïts controlats per monitors. I entre la zona infantil i el concert, el gran espai dedicat a la Firacat, la fira de productes de la terra en què també hi haurà les parades d'entitats i associacions que treballen pel nostre país. Ja hi ha més de cent parades confirmades que oferiran tot tipus de productes de la terra i de marxandatge de caire catalanista i sobiranista.

A la part dedicada al concert, que té capacitat per a setze mil persones, s'hi podran trobar tots els serveis i més de 70 metres de barres de bar. S'ha reforçat especialment aquest apartat per evitar algunes cues que es van produir en el concert de l'any passat. També s'hi podrà trobar una gran parada d'El Punt Avui en la qual aquells lector que hagin encarregat el lot de la Via Catalana per la Independència podran retirar les seves comandes o comprar al preu de 12 euros aquest equipament imprescindible per a la cadena humana de l'11-S i que permetrà a l'ANC aconseguir el finançament necessari. També hi haurà 1.600 cadires per poder seguir la ballada de sardanes de la Cobla Ciutat de Girona i, més tard, el concert.

Mali Vanili

Hi ha hagut una incorporació de darrera hora, al concert. El duet Mali Vanili hi serà present per interpretar el seu hit Espanya, carinyo, lo nostre no funciona. Mali Vanili, dos actors que s'autodefineixen com a duet inclassificable d'humor sense acudits seran presents a l'escenari. Miquel Malirach i Jofre Borràs van sorprendre tothom amb aquesta cançó i el seu videoclip, i també s'han volgut adherir al festival per la llibertat. Entre altres sorpreses també hi haurà una intervenció enregistrada de Santi Arisa. El que va ser mestre de cerimònies en el concert del 1992 i que va tenir una destacada intervenció l'any passat, té actuació i no ens podrà acompanyar. Però ha fet una salutació molt especial i ens oferirà Què hem de fer, tema inspirat en el concert del 29-J.

Visita ‘reial' per presentar-nos la història dels Borbons

Es recomana a totes aquelles persones que seran presents al recinte de la Devesa de Girona que es preparin per rebre amb un mar d'estelades l'actor Toni Albà o, millor dit, el personatge que ha popularitzat, el del rei d'Espanya, que l'ha fet triomfar a festes majors, teatres i a la televisió pública d'aquest país. Toni Albà portarà el seu personatge al festival per la llibertat aproximadament a les deu de la nit i la seva aparició “sorpresa” farà molta fressa i portarà molt de ritme perquè anirà acompanyat pels Xirois de Santa Eugènia. El rei es reserva la potestat de modificar el discurs que sens dubte li hauran preparat i no ha volgut aclarir si continuarà demanant excuses amb el seu cèlebre “lo siento mucho, no volverá a ocurrir”. El rei Albà intervindrà per explicar-nos les darreres novetats d'aquesta família irreal però també per presentar-nos una història ben real: la que publicarà El Punt Avui del 7 al 31 d'agost. Cada dia, un capítol de la sèrie Els Borbons en pilotes i de Les pilotes dels Borbons, que expliquen, amb detall i sense embuts, la història afectiva i sexual de la dinastia que regna a Espanya en el primer cas i un retrat de la monarquia des de la perspectiva dels negocis i els escàndols que els afecten darrerament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estat espanyol

La fiscalia demana arxivar el cas contra la dona de Pedro Sánchez

Barcelona
Estat Espanyol

Brussel·les considera la decisió de Sánchez un “afer intern” espanyol

Barcelona
política

Aragonès diu que no té sentit una qüestió de confiança i demana a Sánchez que “planti cara” a la ultradreta

barcelona

Manos Limpias admet que la denúncia es basa en retalls de premsa

Barcelona
política

Illa diu que respecta el “parèntesi” de Sánchez i crida els socialistes a la “resistència”

barcelona
política

Jordi Pujol : “Ara toca Junts, votaré Puigdemont”

barcelona
Marc Sanabria
Cap de l’oposició a Palau-solità i Plegamans i portaveu del PSC

“La biblioteca era la punta de llança de la renovació”

Palau-solità i Plegamans
política

El govern va renovar al febrer les condicions per al Hard Rock

barcelona
Guerra a Gaza

Un oasi de pau contra l’odi

Neve Shalom