Política

Xana i Va Parir Tour posen a cent els joves a la Devesa

La música electrònica de ball va dominar ahir a la nit, en el primer concert de les Jornades Catalunya, Llibertat i Dignitat, a la Devesa

Avui hi actuaran Cesk Freixas, Blaumut, Brams i Pepet i Marieta

Amb el seu èxit Em poses a 100 va tancar ahir a la nit la cantant Xana la seva actuació en el primer concert de les Jornades Catalunya, Llibertat i Dignitat, que va tenir lloc al Camp de Mart de la Devesa de Girona. Aquesta primera nit, molt marcada per la música electrònica de ball, es va completar amb el dinàmic espectacle audiovisual i interactiu del Va Parir Tour de Ràdio Flaixbac.

Xana va obrir la nit interpretant els temes més destacats del seu repertori, amb algunes incorporacions recents que continuen aprofundint en la música dance en català, de la qual aquesta jove cantant de l'Hospitalet de Llobregat s'ha convertit en una autèntica pionera. Xana va començar la seva actuació amb Tinc ganes de festa i, després de deixar les coses clares, va continuar amb Lluitaré fins al final, Indecent, Com el vent, Lluitaré, La meva nit i El tren de la vida, per acabar amb la ja obligada Em poses a 100.

Després d'una introducció musical, van sortir a escena cap a la mitjanit els discjòqueis i showmen del Va Parir Tour, l'espectacle en viu sorgit del programa El matí i la mare que el va parir, de Ràdio Flaixbac. Dídac Tomàs, Andreu Presas, Carles Pérez i El Gran Germán van animar la nit amb videoclips musicals, ritmes contundents i molta interacció amb el públic.

La música continuarà avui en les Jornades Catalunya, Llibertat i Dignitat, en dos escenaris. Per l'escenari Enderrock passaran, entre les dotze del migdia i les vuit del vespre, grups i solistes emergents com ara La Perdiu Spencer, Navegants, Jordi Montáñez, Llorer, Minova, Morgat Morgat i Últim Elefant. Les actuacions d'avui a l'escenari principal de les jornades tindran com a preàmbul la flashmob que ha convocat Pepet i Marieta (19.45 h) perquè la gent balli amb la seva cançó La rumba del #SíSí. A partir de les vuit del vespre actuarà en aquest escenari
el cantautor penedesenc Cesk Freixas, acompanyat de la seva banda per presentar Protesta, el seu últim disc, on es mostra tan compromès com sempre.

Poc abans de les nou del vespre està previst que surtin a escena Blaumut, ja en la recta final de la llarga gira d'El turista, i a les deu de la nit els ebrencs Pepet i Marieta tornaran a sortir a l'escenari per presentar els seus últims temes, entre els quals hi ha Corre l'estiu, la cançó de l'estiu
de TV3. Els combatius Brams arribaran a la mitjanit amb el seu nou disc, Anem tancant les portes a la por, i alguns clàssics. La festa continuarà avui fins a les dues de la matinada amb més música electrònica, a càrrec del cellerenc Sak Noel i els discjòqueis Sergi Domene i Àlex de Guirior de Flaix FM.

Gran fi de festa

Demà a la tarda, la recta final musical de les jornades estarà protagonitzada, a partir de les sis, per País de Cotó, The Penguins, Acció, el Cor Àkan i, com a gran final de festa, la cantant Maria Altadill, que ha preparat un repertori especial amb cançons com ara Què volen aquesta gent?, L'estaca, País petit i La presó de Lleida, acompanyada dels músics de País de Cotó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

La candidatura encapçalada per Albiach es dirà Comuns Sumar

barcelona
guerra a gaza

Desenes de morts per un bombardeig israelià a Síria

barcelona
societat

L’Audiencia Nacional cita les defenses de l’Operació Judes per dilluns de Pasqua

barcelona
guerra a europa

Rússia ataca amb drons i míssils la infraestructura energètica ucraïnesa

barcelona
guerra a europa

Un avió de combat rus s’estavella prop de Sebastòpol, a Crimea

barcelona
POLÍTICA

Jaume Veray serà el candidat del PP per Girona

GIRONA
sud-àfrica

La comissió electoral exclou l’expresident Zuma de la cursa electoral

barcelona
portugal

Luís Montenegro anuncia la composició del nou govern

barcelona
terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona