Política

La CUP Almàssera es presentarà a a les Eleccions Municipals

Des de fa dos anys que tenen presència en la vida política local i han protagonitzat alguna que altra activitat

Aquesta formació política començà a participar activament a Almàssera fa dos anys, amb el repte de democratitzar el poble governat des de fa anys pel PP i Units perAlmàssera , Han fet conèixer tot allò que des de l' Ajuntament s'ha intentat amagar. Han intervingut i han fet públics els plens amb la gravació dels vídeos i amb cartells informatius, fent front a amenaces de persecució i a la imposició de multes que finalment no es va portar a terme.

Han participant activament de les activitats de l'associació de veïns i veïnes, donant suport als col·lectius locals. Han realitzant actes culturals i polítics, com el que portà el David Fernández a Almàssera.

La CUP Almàssera assegura que vol treballar per a aconseguir unes institucions locals que representen en tot moment el poble, deixant de banda una política basada en aparentar, a través d'obres de final de legislatura i líders totpoderosos. Per això, opinen que es fa necessari fer partícip la ciutadania de les problemàtiques i també de la presa de solucions, sense reduir la democràcia a un vot cada quatre anys i les decisions a porta tancada als despatxos, d'esquenes a la gent del carrer i a la resta de formacions polítiques.

La formació independentista planteja doncs un treball conjunt amb la resta de partits polítics, també de col·lectius i altres moviments socials, principalment d'esquerres, per arribar a un consens de mínims prioritaris perquè l'Ajuntament d'Almàssera “deixe de ser un lloc on s'acumulen deutes, es contracte les empreses amigues i la manca d'informació siga habitual, construint entre totes i tots la unitat popular”.

La CUP Almàssera defensa en tot moment el dret a decidir dels pobles, el seu empoderament a través del socialisme, el feminisme, l'animalisme i l'independentisme.

El Programa Electoral, que es farà públic els propers dies, passen per l'elaboració de pressupostos participatius, el suport al cooperativismes i l'autoocupació, l'impuls de l'agricultura ecològica, la preservació de l'horta, la millora dels serveis públics i socials, l'aposta per la cultura, el foment de la participació crítica i creativa…

La CUP Almàssera es suma a la candidatura de la CUP Biar, que la setmana passada anuncià la seua proposta, estenent les candidatures d'unitat popular pel País Valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

guerra a gaza

Israel pressiona Hezbol·là al Líban mentre continua bombardejant Rafah

barcelona
GIRONA

Junts fa una aposta per la transformació digital de les empreses

GIRONA
GIRONA

Trobada dels candidats d’ERC amb els sindicats per parlar d’habitatge

GIRONA
estat espanyol

Brussel·les expedienta Espanya per no garantir la presumpció d’innocència

barcelona
iran

L’Iran condemna a mort un raper per donar suport a les protestes de Mahsa Amini

barcelona
Política

Mor Andreu José Mestres, el batlle més longeu de Collbató (1983-1995)

política

La CUP proposa un pla de xoc a l’escola per fer front al retrocés del català

salt
rússia

Detenen el viceministre de Defensa acusat d’acceptar suborns

barcelona
política

El govern nega que amagués l’acord per actualitzar les condicions de Hard Rock

barcelona