Política

Nou sistema de finançament transitori per a Badia

El ple del Parlament va aprovar ahir una proposició de llei per establir un règim de finançament transitori per a Badia del Vallès (Vallès Occidental) fins que se n'impulsi un de nou i definitiu, segons informa l'ACN. La proposició modifica la llei mitjançant la qual es va crear el 1994 el municipi de Badia, per segregació d'una part de Barberà i Cerdanyola. La iniciativa va ser aprovada amb els vots favorables de tots els grups, a excepció de la CUP, que es va abstenir. El text aprovat estableix que la Generalitat haurà de fixar anualment una quantia de com a mínim 3.008.118,24 euros en els pressupostos del 2016 al 2019. També es crea una comissió que ha de garantir que en quatre anys s'aprovi un altre sistema, que sigui, aquest sí, específic i definitiu.

Tot i el vot a favor de la majoria dels grups de l'oposició, tots van criticar que no s'hagi trobat encara una fórmula definitiva, com la que proposava el municipi de Badia, en comptes d'una de transitòria amb validesa només per als pròxims anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia