Política

Eduardo Reyes, Oriol Amat i Fabián Mohedano, a la llista de Junts pel Sí

El líder de Súmate i el catedràtic d'Economia de la UPF ocuparan el sisè i setè lloc de la candidatura i la posició de l'exmembre del PSC encara està per determinar

Romeva subratlla que “molta gent està sacrificant la seva vida i la seva zona de confort per poder sumar-se a aquest projecte col·lectiu”

El cap de llista de Junts pel Sí, Raül Romeva, ha confirmat aquest divendres que el líder de Súmate, Eduardo Reyes, ocuparà el sisè lloc de la candidatura, tal com ja va avançar el passat 17 de juliol El Punt Avui . Romeva també ha anunciat que el catedràtic de Ciència Econòmica i d'Economia Financera de l'UPF Oriol Amat serà el número set de llista. També s'ha conegut que l'exmembre del PSC Fabián Mohedano també formarà part de la candidatura en un lloc encara per determinar, segons ha informat Catalunya Informació.

En una entrevista a BTV, Romeva ha destacat el “rigor acadèmic” d'Amat i ha subratllat que “molta gent està sacrificant la seva vida i la seva zona de confort per poder sumar-se a aquest projecte col·lectiu”. Per tant, ja han quedat confirmats els set primers llocs de la llista formada també per l'expresidenta de l'ANC Carme Forcadell, l'expresidenta d'Òmnium Muriel Casals; el president de la Generalitat, Artur Mas, i el president d'ERC, Oriol Junqueras.

“Un gran honor”

Amat considera que és “un gran honor” concórrer a la llista sobiranista Junts pel sí. En declaracions a Catalunya Informació, ha assegirat que “amb el cor a la mà ha estat una decisió molt fàcil” que ha pres pensant en el país que vol construir per la seva família.

Ha subratllat que l'economia és un dels “temes clau” del moment que viu Catalunya, i ha dit que espera poder posar en relleu els greuges que, segons ell, pateix Catalunya en aquest aspecte. “Molta gent encara no és conscient dels importants greuges que té Catalunya en infraestructures i dèficit fiscal, que afecten molt a les empreses i les persones”.

Amat és catedràtic d'Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat Pompeu Fabra, president del Registre d'Experts Comptables i president de l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (Accid).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estat espanyol

La fiscalia demana arxivar el cas contra la dona de Pedro Sánchez

Barcelona
Estat Espanyol

Brussel·les considera la decisió de Sánchez un “afer intern” espanyol

Barcelona
política

Aragonès diu que no té sentit una qüestió de confiança i demana a Sánchez que “planti cara” a la ultradreta

barcelona

Manos Limpias admet que la denúncia contra la dona de Sánchez es basa en retalls de premsa

Barcelona
política

Illa diu que respecta el “parèntesi” de Sánchez i crida els socialistes a la “resistència”

barcelona
política

Jordi Pujol : “Ara toca Junts, votaré Puigdemont”

barcelona
Guerra a Gaza

Un oasi de pau contra l’odi

Neve Shalom
Marc Sanabria
Cap de l’oposició a Palau-solità i Plegamans i portaveu del PSC

“La biblioteca era la punta de llança de la renovació”

Palau-solità i Plegamans
política

El govern va renovar al febrer les condicions per al Hard Rock

barcelona