Política

García Albiol: “Enric Millo és el polític gironí més influent de l'Estat ”

El candidat del PPC a les eleccions del 27-S va presentar ahir el cap de llista gironí i va aprofitar per anunciar “una inversió espectacular” de l'Estat

“És la persona que ha aconseguit els millors resultats de la història del partit a Girona i és el polític gironí més influent que hi ha a la política catalana i espanyola.” Així, clar i català, es va referir el candidat del PPC a les eleccions del 27-S, Xavier García Albiol, a Enric Millo, la persona que encapçalarà la llista del PP gironí per al 27-S. “Vull estar envoltat dels millors i els més influents”, va remarcar l'ex-alcalde de Badalona ahir durant la presentació, que va tenir lloc a la plaça de la Constitució de Girona.

Unes paraules molt ben rebudes pel vicesecretari d'acció política i comunicació del PPC, i president provincial de Girona, que no amagava la satisfacció a la cara i que va aprofitar la primera intervenció per agrair la confiança de la direcció del partit en la seva persona i per ser novament el cap de llista del PPC per Girona en les pròximes eleccions autonòmiques. Millo, que assegura que no li fan por les enquestes, creu que “encara hi ha molt a dir i molt per jugar”. “Volem garantir l'estabilitat necessària per seguir el camí de la recuperació econòmica”, va manifestar, alhora que creu que “el govern d'Artur Mas s'ha ficat en un laberint sense sortida que no porta a res positiu”. Segons Millo, “votar Convergència i Esquerra és votar un desgavell que no serveix per resoldre cap dels problemes de la societat catalana” i per això creu que el seu partit aposta per “l'estabilitat, la coherència i la responsabilitat”.

Finalment, Enric Millo, que està convençut de mantenir els dos diputats de Girona, va recordar que “el Partit Popular de Catalunya és el partit que dóna suport i veu als catalans que volem seguir sent-ho sense haver de renunciar a ser espanyols”.

Inversions i retrets

García Albiol va prendre el protagonisme i va anunciar que la voluntat del govern de l'Estat és que hi hagi una “inversió espectacular” en infraestructures i ajudes a les persones. El candidat del PPC també va exposar una llista de retrets a la política catalana i, més específicament, al govern de Catalunya, que, segons ell, “ha de deixar de banda les referències constants al trencament amb l'Estat i exigir i reclamar les necessitats dels catalans”. “El govern estatal necessita un govern que vulgui actuar de manera lleial i que reivindiqui allò que sigui necessari per a Catalunya per a un projecte global”, va afegir. El candidat també va qualificar de “despropòsit” pretendre que el president del govern espanyol autoritzi “un trencament”.

Iceta és “invisible”

Albiol no es va estar de qualificar al candidat del PSC, Miquel Iceta, de “candidat invisible”, l'objectiu del qual no és defensar els catalans que també se senten espanyols, sinó que és “fer fora el PP al preu que sigui”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El Suprem examina un cas que pot eximir als assaltants del Capitoli i Trump

barcelona
política

Fiscalia del T. de Comptes desatén l’amnistia i reclama l’1-O als governs de Mas i Puigdemont

barcelona
Unió europea

Un polèmic fitxatge de Von der Leyen renuncia a ocupar el càrrec

barcelona
política

El Govern aprova el Projecte de llei de l’Estatut dels Municipis Rurals

BARCELONA

La Diputació de Girona reformula els premis Projecta’t

girona
Política

ERC, Junts, CUP i comuns registren al Parlament una declaració de suport als encausats de Tsunami

barcelona
política

Junts demana préstecs a candidats i afiliats per sufragar la campanya

barcelona
política

Doble cita d’Illa a les comissions sobre mascaretes en precampanya

barcelona
Política

L’ANC presenta un recurs al Suprem per la campanya de Consum Estratègic

barcelona