Política

La primera gran cita de Junts pel Sí

La llista reunirà demà a Barcelona la candidatura completa i hi convoca els més de 50.000 ciutadans voluntaris

En l'acte parlaran Forcadell, Reyes, Mas, Junqueras, Romeva i els caps de llista territorials

A la seu central de Junts pel Sí, a l'avinguda Madrid de Barcelona, l'activitat hi bull. Al quarter general de la candidatura s'hi prepara el que ha de ser el primer gran acte de precampanya, que es farà demà a l'entorn de l'Arc de Triomf. Serà el primer cop que Raül Romeva, Oriol Junqueras i Artur Mas coincideixin després de la presentació de l'acord del juliol. Però no hi seran sols. Ignasi Termes, responsable de l'organització, explica que tot i que l'acte durarà quatre hores –de les sis a les deu del vespre– serà de vuit a nou quan hi haurà les intervencions polítiques. A dalt l'escenari, però, hi seran pràcticament tots els 135 candidats que es presenten a Catalunya, a més dels 40 suplents. A baix, tants candidats virtuals com vulguin. Precisament, aquesta s'ha anomenat la Festa del Candidat, per realçar el suport que la llista ha rebut de la ciutadania, que ja supera les 50.000 persones –qui ho vulgui, allà mateix podrà fer-se'n–. Quan arribin al recinte, els candidats virtuals hauran d'acreditar-se i se'ls entregarà un lot personalitzat amb el manual del candidat.

A partir d'aquí, hi haurà un espai on qui ho vulgui podrà fer-se fotos amb els candidats, una zona amb parades de marxandatge, entitats i altres productes, un espai gastronòmic i de bar que funcionarà tota la jornada i l'escenari. Quan tots els candidats siguin dalt, es giraran d'esquena al públic i faran una foto amb tots els candidats virtuals al darrere. Els primers a intervenir seran Carme Forcadell i Eduardo Reyes, i els seguiran, en aquest ordre, els caps de llista de Girona, Tarragona i Lleida, Artur Mas, Oriol Junqueras i, per tancar l'acte, el cap de llista, Raül Romeva. Termes explica que l'objectiu és que l'espai estigui ple i que es preveu una campanya amb molts actes territorials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

No i no

Banyoles
LA CRÒNICA

Memòria democràtica a Castell i Platja d’Aro

País basc

La campanya clou amb el PNB i EH Bildu disputant l’hegemonia

Barcelona
política

Viñas afirma que ERC no abandona un govern “a les primeres de canvi”

llagostera
Pròxim Orient

Almenys cinc morts en una batuda israeliana a Cisjordània

Barcelona
Política

El jutge obre una línia d’investigació secreta per l’espionatge d’Aragonès amb Pegasus

barcelona
Guerra a europa

L’OTAN es compromet a enviar més defenses aèries a Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Els EUA sancionen un activista ultra israelià aliat del ministre Ben Gvir

barcelona
GIRONA

Junts aposta per la “simplificació administrativa” amb una finestreta única

GIRONA