Política

Duran respon a González que la independència és negativa per a Catalunya, Espanya i la UE

Considera “sobrant” la referència que González va fer “a l'aventura alemanya i italiana dels anys trenta

Aposta per una via que contempli “reformes pactades que garanteixin fets diferencials”

El president del comitè de Govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha respost a la carta de l'expresident espanyol Felipe González assegurant que la independència és negativa per a tothom, “per a Catalunya, per a Espanya i per a la Unió Europea” i considera que caldria buscar una via que contempli “reformes pactades que garanteixin fets diferencials”.

Duran considera “sobrant” la referència que González va fer “a l'aventura alemanya i italiana dels anys trenta del segle passat” perquè “fereix innecessàriament sentiments de molts, inclosos els meus”.

També aposta pel diàleg, “l'entesa” de que parla González i assegura que “no creu en la ruptura de Catalunya” però sí que “s'esquincin” l'una i l'altra i el que pugui passar entre les dues. També critica “aquells que des d'Espanya fan irresponsablement vots perquè els catalans se'n vagin d'una vegada” però també els qui “des de Catalunya, desprecien la resta”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia