Política

El PP difon un informe sobre “ajuntaments radicals” on denuncia “atacs a símbols nacionals” a Barcelona i Badalona

Destaca que Colau “prové de la PAH” i “imposa multes a entitats bancàries per tenir pisos buits”

El PP ha difós un informe de 16 pàgines titulat Les males pràctiques dels alcaldes radicals alçats pel PSOE on recull mesures i acords adoptat pels ajuntaments de Madrid, Barcelona, Badalona, València, Saragossa, A Corunya, Cadis, Pamplona i Santiago de Compostel·la. Entre altres denuncia que a Barcelona i Badalona es produeixen “atacs a símbols nacionals” i mostres de “dèficit democràtic”, a més de capítols “d'odi i sectarisme”. Apareixen al llistat d'aquestes suposades actuacions “radicals” la retirada del bust de Joan Carles I a Barcelona i del retrat de Felip VI a Badalona, però també el fet que Colau “prové de la PAH” i “imposa multes a entitats bancàries per tenir pisos buits”.

El document, que s'ha presentat aquest divendres a Cadis i que el PP ha difós a través dels seus canals de premsa, recull com a exemples la guerra de les banderes al balcó de l'Ajuntament en motiu de la Mercè 2015, així com el fet que es donés suport a la proposta d'ERC de canviar els noms dels carrers que facin referència als Borbons.

De Badalona el fet que l'alcaldessa fos investida “amb banderes independentistes i d'acostament dels presos d'ETA a la plaça”, i de València el fet que l'Ajuntament eliminés la presència de la bandera d'Espanya, que era habitual a la batalla de flors” i a més “empetitís la franja blava de la bandera valenciana de manera que s'arriba a confondre amb la de Catalunya”.

Dedica un capítol també als desnonaments i denuncia que a Badalona hi ha “permissivitat amb les ocupacions il·legals” perquè “s'elimina la col·locació de planxes per evitar-les”. A més, atribueix als dos ajuntaments catalans casos de “mala gestió” com una suposada disminució de Guàrdia Urbana a l'estiu i més “permissivitat” amb els manters a Barcelona, on a més hi ha hagut una “rebaixa de multes a la prostitució”, i la desaparició de la Unitat Antidisturbis a Badalona.

Pel que fa a suposats actes “d'odi i sectarisme”, l'informe cita la publicació per part d'un regidor d'una fotografia de Xavier García Albiol “amb un tret al front i caracteritzat de Hitler” així com la publicació “d'una nota de premsa irrespectuosa” amb motiu del nomenament d'Albiol com a candidat del PP a la Generalitat.

A Barcelona destaca suposats casos “d'enxufisme” com la contractació de la parella de Colau i del seu número 2 .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

euskadi

El candidat del PNB rep un atac amb esprai pebre en sortir d’un míting

barcelona
estats units

El jutge adverteix que no permetrà a Trump intimidar els jurats

barcelona
política

Puigdemont: “L’independentisme ha obert camí a Europa defensant drets”

barcelona

ERC reivindica la necessitat del Campus Salut per garantir una millor atenció

SALT
orient mitjà

Els EUA i la UE preparen noves sancions contra l’Iran per l’atac a Israel

barcelona
política

Borràs i Ramis, testimonis mèdics de la brutalitat de les tortures

barcelona
estat francès

Conviden Rússia al 80 aniversari de Normandia, però no a Putin

barcelona
guerra a gaza

Israel diu haver mort al Líban un comandant de les forces especials de Hezbol·là

barcelona
política

Junts vol reforçar la competitivitat de les empreses per la via del valor afegit

sant joan les fonts