Política

Aguirre afirma que el PSOE i els independentistes catalans tenen més corrupció que el PP

La dirigent popular madrilenya avisa que la corrupció està “destruint” tots els partits, fins i tot formacions noves com C's i Podem

L'expresidenta madrilenya admet que “potser” va ser “confiada” amb els actuals investigats per suposat finançament il·legal

L'expresidenta de la Comunitat de Madrid i líder del PP madrileny, Esperanza Aguirre, ha assegurat aquest divendres que el PSOE i els independentistes tenen més corrupció que el PP.

Durant la seva compareixença en la comissió sobre corrupció a l'Assemblea de Madrid, que investiga un suposat cas dins del marc del presumpta finançament il·legal dels populars madrilenys, Aguirre ha assegurat que la corrupció està “destruint” tots els partits, fins i tot a les noves formacions com Podem i Ciutadans.

“Crec que tots els que estem aquí sabem que la corrupció ens està destruint a tots, i els que creguin que no perquè són partits nous estan molt equivocats”, ha advertit la lideressa en el seu al·legat final davant la comissió parlamentària.

En aquest sentit, ha afirmat que el PSOE també té casos de corrupció “i de major quantia” per no parlar, ha afegit, “dels independentistes catalans”. Segons ha dit, els imputats del partit socialista “multipliquen per deu” els del PP. I ha recordat que Ciutadans té “dos regidores a Valdemoro” i Podem “té a la UDEF al darrere dels contractes del diner que els ha donat Iran”.

Aguirre ha dit que ella no havia nomenat les persones actualment imputades. L'expresidenta madrilenya ha subratllat que en els 33 anys que porta a la política ha nomenat 500 càrrecs i només dos li han sortit malament. En concret, ha citat els casos de Francisco Granados, implicat en la trama Púnica, i l'exconseller de la Comunitat Alberto López-Viejo, pel cas Gürtel.

L'expresidenta madrilenya ha al·legat que per estar “massa interessada” en complir el programa del PP, “potser” va ser “confiada” en persones que ara estan sent investigades. Això no obstant, ha defensat que mentre va ocupar el càrrec va donar instruccions perquè tots a tots els contractes s'escollís sempre la millor oferta econòmica i el preu tingués suficient ponderació. A més, ha recordat que va prohibir els contractes negociats sense publicitat i va exigir que es fessin tots per concurs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

Impliquen Trump en els esforços per no veure’s perjudicat en les eleccions

barcelona

El ple aprova el reglament del Consell de la Gent Gran

cassà de la selva

Paneque i Puga obren la campanya fent una defensa de la democràcia

l’escala
política

Arrenca la cursa per guanyar i, sobretot, sumar una majoria

barcelona
política

Illa se solidaritza amb Sánchez i fa una crida a la “resistència col·lectiva”

sabadell
haití

Dimiteix el primer ministre i es constitueix el Consell de Transició

barcelona

ERC diu que és l’única que treballa per la llibertat de Catalunya i la millora de la gent

girona

Vergés: “Amb el lideratge de Puigdemont recuperarem el bon govern”

girona
estats units

Més universitaris detinguts a Los Angeles en protestes propalestines

barcelona