Política

Puigdemont: “Aquest Govern continuarà fent acció exterior i Romeva continuarà sent conseller”

El president de la Generalitat respon així a la pregunta del president del grup parlamentari del PP de Catalunya, Xavier García Albiol

El TC admet a tràmit el recurs presentat pel govern espanyol contra la conselleria d'Afers Exteriors

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha assegurat aquest dimecres que el Govern “continuarà fent acció exterior”, tot i l'última decisió del Tribunal Constitucional (TC), i ha ratificat Raül Romeva com a conseller.

Ahir, el ple del TC va admetre a tràmit el recurs presentat pel govern espanyol contra la conselleria d'Afers Exteriors creada per la Generalitat, que comporta la seva immediata suspensió cautelar.

En la sessió de control al president català en la sessió plenària d'avui al Parlament, Puigdemont ha respost així a l'emplaçament del president del grup parlamentari del PP de Catalunya, Xavier García Albiol, a acatar la decisió del TC: “No tingui cap dubte que aquest Govern continuarà fent acció exterior i que Romeva continuarà sent conseller”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia