Política

Albiol, sobre el 9-N: “Qui va de ‘xulo' paga les conseqüències, em sembla fantàstic”

El líder del PPC celebra que es mantingui l'acusació contra Mas, Rigau i Ortega, i es mostra “content” que “s'hagin de seure a una bancada del jutjat

El coordinador general del PPC, Xavier García Albiol, s'ha mostrat contundent en valorar que el jutge hagi tancat la instrucció del cas del procés participatiu del 9-N i mantingui les acusacions contra l'expresident de la Generalitat, Artur Mas, l'exvicepresidenta, Joana Ortega, i l'exconsellera Irene Rigau per desobediència i prevaricació administrativa. “Qui va de ‘xulo' i no té raó, acostuma a pagar les conseqüències”, ha sentenciat el líder del PPC, tot afegint que li “sembla fantàstic” que els tres encausats “hagin de seure a una bancada d'un jutjat” pel seu “desafiament i per saltar-se l'estat de dret”. “Estic molt content”, ha conclòs satisfet.

La notícia ha saltat quan García Albiol estava en plena roda de premsa. Però no tenir temps per reflexionar-hi no ha evitat que hagi respost de manera ben clara quan se li ha preguntat per la fi d ela instrucció del cas del 9-N. “Quan un va de ‘xulo' i per qüestions electorals es vol descordar la camisa i dir que tira endavant, acaba pagant les conseqüències. I no serà perquè no se'ls va avisar, tant a Mas com a la resta del Govern. Ells anaven desafiant a l'estat de dret i ara paguen les conseqüències, i quan un va de ‘xulo' i no té raó, acostuma a pagar les conseqüències”, ha etzibat el líder dels populars catalans.

I és que per a Albiol, el resultat del procés judicial és l'evidència que “l'estat de dret de vegades és lent en actuar, però posa a tothom al seu lloc”. És per això que el popular s'ha mostrat més que satisfet i ha celebrat la notícia de forma quasi bé eufòrica. “Ens sembla molt be, ens sembla fantàstic, que Mas i la resta del seu Govern hagin de seure a una bancada d'un jutjat per pagar les conseqüències d'aquest desafiament i aquesta falta de respecte amb que han actuat, saltant-se l'estat de dret i posant en risc la convivència”, ha dit, manifestant-se, a més, “molt content” per la decisió judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pròxim

Israel anuncia “una nova fase” de la guerra, amb el focus posat al nord

Barcelona

Aproven la quarta edició dels pressupostos participatius amb cent mil euros

VILAFANT

Illa farà una gira per l’Estat per bastir “ponts” amb la resta d’autonomies

barcelona
Política

Junts recupera l’alcaldia de Santa Eugènia de Berga amb una moció de censura contra ERC

Santa Eugènia de Berga
Guerra a Europa

Ucraïna destrueix un gran arsenal rus amb un atac de drons

Barcelona
Pròxim Orient

Almenys catorze morts en una segona onada d’explosions d’aparells sense fils al Líban

Barcelona
unió europea

Els Països Baixos demanen deixar de complir el pacte migratori de la UE

barcelona
estat espanyol

El PSOE amplia l’avantatge sobre el PP en el primer CIS després de la investidura d’Illa

barcelona
Política

El govern regularà els usos dels habitatges per prioritzar l’accés “a un preu raonable”

barcelona