Política

Albiol, sobre el 9-N: “Qui va de ‘xulo' paga les conseqüències, em sembla fantàstic”

El líder del PPC celebra que es mantingui l'acusació contra Mas, Rigau i Ortega, i es mostra “content” que “s'hagin de seure a una bancada del jutjat

El coordinador general del PPC, Xavier García Albiol, s'ha mostrat contundent en valorar que el jutge hagi tancat la instrucció del cas del procés participatiu del 9-N i mantingui les acusacions contra l'expresident de la Generalitat, Artur Mas, l'exvicepresidenta, Joana Ortega, i l'exconsellera Irene Rigau per desobediència i prevaricació administrativa. “Qui va de ‘xulo' i no té raó, acostuma a pagar les conseqüències”, ha sentenciat el líder del PPC, tot afegint que li “sembla fantàstic” que els tres encausats “hagin de seure a una bancada d'un jutjat” pel seu “desafiament i per saltar-se l'estat de dret”. “Estic molt content”, ha conclòs satisfet.

La notícia ha saltat quan García Albiol estava en plena roda de premsa. Però no tenir temps per reflexionar-hi no ha evitat que hagi respost de manera ben clara quan se li ha preguntat per la fi d ela instrucció del cas del 9-N. “Quan un va de ‘xulo' i per qüestions electorals es vol descordar la camisa i dir que tira endavant, acaba pagant les conseqüències. I no serà perquè no se'ls va avisar, tant a Mas com a la resta del Govern. Ells anaven desafiant a l'estat de dret i ara paguen les conseqüències, i quan un va de ‘xulo' i no té raó, acostuma a pagar les conseqüències”, ha etzibat el líder dels populars catalans.

I és que per a Albiol, el resultat del procés judicial és l'evidència que “l'estat de dret de vegades és lent en actuar, però posa a tothom al seu lloc”. És per això que el popular s'ha mostrat més que satisfet i ha celebrat la notícia de forma quasi bé eufòrica. “Ens sembla molt be, ens sembla fantàstic, que Mas i la resta del seu Govern hagin de seure a una bancada d'un jutjat per pagar les conseqüències d'aquest desafiament i aquesta falta de respecte amb que han actuat, saltant-se l'estat de dret i posant en risc la convivència”, ha dit, manifestant-se, a més, “molt content” per la decisió judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia