Política

El PP Europeu està “preparat” per aixecar la immunitat a Puigdemont i Comín

El cap de files dels populars a l’Eurocambra, Manfred Weber, diu que Sassoli ha actuat “en conseqüència” de les decisions dels tribunals

El cap de files dels populars europeus a l’Eurocambra, Manfred Weber, ha assegurat aquest dimarts que estan “preparats” per aixecar la immunitat als eurodiputats Carles Puigdemont i Toni Comín per permetre que “la justícia faci la seva funció”. “Respectem els principis de l’estat de dret i la independència del poder judicial”, ha remarcat Weber, que també ha considerat que el president de l’Eurocambra, David Sassoli, ha actuat “en conseqüència” de les decisions dels tribunals en els casos de Puigdemont, Comín i Oriol Junqueras. “Si les autoritats espanyoles reclamen que se’ls retiri la immunitat, el meu partit estarà preparat per fer-ho”, ha dit l’alemany, que ha subratllat que entre els populars europeu “ningú s’oposa” a aixecar la immunitat a Puigdemont i Comín.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia