Política

Figueres vol la millora dels horaris a la línia del TAV

El grup municipal de Junts per Figueres va obtenir el suport de tots els regidors de l’Ajuntament per demanar a Renfe una millora dels horaris de l’alta velocitat entre Figueres, Girona i Barcelona. La modificació dels horaris del servei Avant i AVE, amb la incorporació de quatre trens diaris Euromed que enllacen Figueres amb València i Alacant, ha comportat una sèrie de canvis en les freqüències existents fins ara, que han suposat un empitjorament del servei.

Als canvis de freqüències s’hi ha afegit un augment dels retards i l’ús, en alguns casos, de combois amb unes pitjors condicions de confort. Arran d’aquesta situació, la petició plenària acordada és la de demanar a la companyia Renfe que recuperi els horaris del servei Avant i AVE entre Figueres i Vilafant, i Girona i Barcelona que hi havia prèviament a l’entrada en funcionament dels trens Euromed i que es prenguin totes les mesures per evitar la proliferació dels retards. També es demana a rodalies de Catalunya que incrementi els canals de comunicació i el nivell d’informació amb els usuaris de la línia de tren R11 entre Figueres i Barcelona mentre s’apliquin les restriccions de freqüències motivades per la reparació dels desperfectes provocats pel temporal Glòria en tota la infraestructura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia