Política

Aragonès: “No podem caure en la trampa que solucionant qüestions del dia a dia autonòmic el conflicte està resolt”

El vicepresident del govern i coordinador nacional d’ERC recorda, però, que “estem negociant amb un govern, però l’Estat és més que el govern”

Aquest diumenge, l’entrevista sencera a l’edició en paper i digital d’El Punt Avui

El vicepresident del govern i coordinador nacional d’ERC, Pere Aragonès, serà un dels negociadors catalans a la taula de diàleg amb l’executiu de Pedro Sánchez que s’iniciarà dimecres.

Dies abans d’aquesta primera trobada ha concedit una entrevista a El Punt Avui on avança que ERC té molt present que el conflicte polític entre Catalunya i Espanya “no és sobre Rodalies, és sobre la independència”. I, en aquest sentit, subratlla: “No podem caure en la trampa que resolent qüestions del dia a dia autonòmic el conflicte està resolt”.

Segons Aragonès, però, cal tenir en compte que “estem negociant amb un govern, però l’Estat és més que el govern”. I és que, al seu entendre, “estem davant d’uns poders de l’Estat que es volen carregar aquest espai per a una possible sortida política, molt incipient, molt imminent, i amb tot l’escepticisme”.

Podeu llegir l’entrevista sencera aquest diumenge a l’edició en paper i veure-la al digital.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia