Política

Puigneró, Bosch, Artadi, Vilalta, Jové i Rius, la delegació permanent de la taula de negociació

Torra i Aragonès encapçalaran la reunió de constitució de dimecres i aquelles que necessiten una firma d’acord amb la part espanyola

El govern insisteix que la delegació catalana hauria d’estar encapçalada per Puigdemont, Junqueras, Sànchez i Rovira

El president, Quim Torra, i el vicepresident del govern, Pere Aragonès, han acordat la representació catalana en la taula de negociació amb el govern espanyol, que es constituirà dimecres a la tarda. El govern català insisteix en un comunicat que són Carles Puigdemont, Oriol Junqueras, Jordi Sànchez i Marta Rovira els que haurien d’encapçalar la taula de negociació, però que “per la seva situació de presó i exili”, s’ha acordat que sigui Torra i Aragonès, juntament amb els consellers Jordi Puigneró i Alfred Bosch, les diputades Elsa Artadi i Marta Vilalta, el diputat Josep Maria Jové i l’ex cap de gabinet dels presidents Puigdemont i Torra, Josep Rius.

En el comunicat de Presidència, es remarca que Torra i Aragonès només acudiran a les reunions d’obertura i en aquelles on “calgui segellar acords concrets amb la part espanyola”. “Els altres sis representants assistiran a totes les reunions i seran la delegació permanent que retrà comptes al president i al vicepresident”, afegeix la nota

Aquest dimarts el consell executiu aprovarà un acord de Govern que nomenarà els membres que formaran part de la delegació de la Generalitat de Catalunya a la mesa de negociació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia