Política

Perpinyà espera més de 70.000 persones a l’acte de Puigdemont

L’esdeveniment del Consell per la República tindrà“totes les veus de l’exili i la repressió”

Hi haurà fortes mesures de seguretat per entrar al recinte i dues carreteres tallades tot el dia per a l’aparcament de busos

El Consell per la República (CpR) i la prefectura dels Pirineus Orientals preveuen que l’acte d’aquest dissabte a Perpinyà mobilitzarà com a mínim 70.000 persones. Des de l’organització subratllen que l’acte permetrà “celebrar la victòria de la immunitat” per a Puigdemont, Comín i Ponsatí, però al mateix temps criticar que Junqueras continua encara “sota la bota de la injustícia espanyola”. “Serà un acte amb totes les veus de l’exili i la repressió”, diu l’organització. La mobilització es preveu massiva i hi haurà fortes mesures de seguretat per entrar al recinte. Per exemple, els pals de les banderes han de ser de plàstic. A més, es tallaran dues carreteres durant tot el dia perquè hi aparquin els quasi 600 autobusos que hi ha confirmats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia