Política

Campo vol renovar aviat el CGPJ i el TC per a evitar “desgast i desprestigi”

L’òrgan de govern dels jutges des de fa ja més d’un any en situació d’interinitat

El ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, ha dit que busca un consens dels partits polítics perquè en pròximes dates s’aconsegueixi un acord que eviti el “desgast i desprestigi” del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), del Tribunal Constitucional i de la resta d’òrgans a renovar.

Juan Carlos Campo ha realitzat aquestes afirmacions aquest dijous davant el Ple del CGPJ, en el qual ha explicat les línies generals del programa Justícia 2030, en referir-se a la situació d’interinitat en la qual es troba l’òrgan de govern dels jutges des de fa ja més d’un any.

És la segona vegada que un ministre es dirigeix al CGPJ per a fer partícips als seus membres de les línies generals que pretén posar en marxa el seu departament. L’anterior va ser Francisco Caamaño.

Paral·lelament, el ministre s’està reunint amb els consellers de Justícia de totes les comunitats autònomes amb el mateix objectiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia