Política

Els EUA demanen a l’OTAN que no es retalli en defensa

L’ambaixadora dels EUA a l’OTAN, Kay Bailey Hutchison, va demanar ahir als membres de l’Aliança que no retallin la despesa en defensa, tot i l’impacte econòmic que causa la pandèmia del coronavirus. L’ambaixadora va explicar que ni el terrorisme ni les proves de míssils balístics s’aturaran i que faran tot el possible per “garantir la despesa militar”. Els ministres d’Exteriors de l’OTAN es reuniran avui per videoconferència.

Aplicació per a mòbil europea per controlar el virus

Un grup d’experts europeus va anunciar ahir que aviat llançaran una aplicació per a telèfons mòbils per ajudar a identificar les persones que han estat en contacte amb infectats pel virus per frenar-ne l’expansió.

França proposa un fons europeu pel coronavirus

El govern francès ha proposat la creació d’un fons europeu de rescat temporal per finançar i amortitzar el deute públic generat pel coronavirus. El fons comú es limitaria a cinc o deu anys i es destinaria a recuperar l’economia.

El Regne Unit assoleix un rècord de 563 morts

El Regne Unit ha registrat 563 morts en un sol dia per la Covid-19, el nombre més alt fins ara, i ha arribat a un total de 2.352 morts per la malaltia, segons les dades publicades ahir pel Ministeri de Sanitat britànic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia