Política

Abascal no agafa el telèfon a Sánchez

VOX critica que la informació del president és “poc creïble” i que l’única comunicació que espera és “la seva dimissió”

El president de Vox, Santiago Abascal, no ha volgut parlar per telèfon amb el president espanyol, Pedro Sánchez, sobre la pròrroga de l’estat de l’arma.

Abascal ha criticat a través de Twitter que la informació de Sánchez és “escassa i poc creïble” i ha dit que l’única comunicació que espera d’ell és “la seva dimissió”.

El líder de Vox ha criticat que el govern espanyol “manté en els seus llocs a persones que han demostrat la seva negligència absoluta en la gestió de la crisi” i que, a parer seu, són “els responsables dels més d’11.000 morts”.

Abascal exposa a través d’un comunicat deu motius pels quals no ha agafat el telèfon a Sánchez i diu que Vox recorrerà al Constitucional la il·legalitat dels termes de l’estat d’alarma.

En el comunicat difós a través de les xarxes socials, VOX demana al govern espanyol que “abans de dimitir aprovi un decret per pagar les nòmines de tots els espanyols als quals se’ls impedeix treballar”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia