Política

La senadora afroamericana Kamala Harris, número 2 de la candidatura demòcrata de Joe Biden

Es tracta de la primera dona negra candidata a la vicepresidència en la carrera a la Casa Blanca

El candidat demòcrata a les eleccions presidencials dels Estats Units, Joe Biden, ha escollit la senadora afroamericana Kamala Harris, de 55 anys, com la seva número dos per al comicis del proper 3 de novembre.

Es tracta de la primera vegada a la història que una dona negra ocupa un lloc tant elevat en una candidatura a la Casa Blanca.

“Tinc el gran honor d’anunciar que he triat Kamala Harris, una lluitadora audaç pel ciutadà de carrer i una de les millors servidores públiques del país”, ha anunciat el propi Biden en una piulada a Twitter .

“Joe Biden pot unir els nord-americans perquè ha dedicat tota la seva vida a lluitar per nosaltres. Com a president construirà uns Estats Units a l’altura dels nostres ideals”, ha respost en agraïment Harris .

La senadora, de 55 anys, filla de pare jamaicà i mare índia, va ser fiscal general de Califòrnia abans de guanyar el seu escó a la cambra alta del Congrés nord-americà l’any 2016.

Té fama de ser especialment dura tant des de la banda de la Fiscalia com fins i tot en les seves intervencions en les audiències del Senat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia