Política

Torrent oficialitza davant el ple el compte enrere cap a les eleccions el 14F 

El president del Parlament dona lectura a la comunicació sobre la impossibilitat d’investir un substitut de l’inhabilitat Quim Torra

El president del Parlament, Roger Torrent , ha oficialitzat aquest dimecres davant el ple de la cambra catalana l’inici del compte enrere cap a la convocatòria automàtica d’eleccions, previstes per al 14 de febrer.

En l’arrencada de ple, Torrent ha donat lectura a la comunicació a la cambra sobre la impossibilitat d’investir un substitut de l’inhabilitat Quim Torra com a president de la Generalitat.

Un cop “consultats els representants” dels grups parlamentaris, ha dit Torrent, es “constata que no ha estat possible proposar a la plena un candidat” a la presidència.

La comunicació serà publicada aquest mateix dimecres al Butlletí Oficial de Parlament de Catalunya i activarà el termini de dos mesos preceptiu, esgotat el qual, si no hi ha hagut investidura, seran convocades automàticament eleccions a Catalunya per 54 dies després, és a dir, el diumenge 14 de febrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia