Política

La Junta Electoral ordena retirar la pancarta de Figueres de ’Llibertat presos polítics’

L’Ajuntament ha rebut la resolució i recorda que té un termini de 48 hores

La Junta Electoral de zona de Figueres ha ordenat a l’Ajuntament de Figueres que en un termini de 48 hores retiri la pancarta amb el missatge Llibertat presos polítics que penja de la façana del consistori. La decisió arriba després de que la formació d'extrema dreta Vox presentés una denúncia a la Junta contra l’alcaldessa, Agnès Lladó.

A l’escrit, segons la formació, la Junta adverteix que si no es retiren de manera voluntària en el termini fixat “procedirà a efectuar els requeriments personals que siguin necessària per tal que es compleixi el que s’ha acordat”.

L’Ajuntament confirma que ha rebut la resolució aquesta tarda i recorda que té dos dies per adoptar una decisió, també a expenses de si finalment se celebren les eleccions el 14 de febrer.

El partit ultradretà assegura que la Junta també ha instat els ajuntaments de Roses i Cadaqués (Alt Empordà) a treure els símbols que hi hagi als seus consistoris. En els dos casos, Vox havia presentat denúncia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia