Política

Aragonès diu que el Govern mobilitzarà recursos “com mai” per a ajuts directes

El vicepresident recorda, però, que Generalitat només recapta el 5% dels impostos i que l’executiu espanyol en recull el 90%

El vicepresident amb funcions de president, Pere Aragonès, ha destacat que el Govern mobilitzarà recursos “com mai” per fer ajuts directes i ha instat a l’executiu espanyol “que també faci un esforç”.

“Si la Generalitat que només recapta un 5% dels impostos és capaç de fer aquestes ajudes, el govern espanyol, que recapta el 90%, hi ha de posar la seva part”, ha reflexionat en veu alta en una atenció als mitjans des de Vilassar de Mar (Maresme).

Aragonés ha avançat que aquest dilluns acabaran de tancar amb els agents socials un “paquet d’ajudes trimestral per a tots els sectors econòmics afectats per la pandèmia” que tindrà quatre línies d’actuació que han de complimentar les ajudes de xoc que el Govern ha estat donant fins ara.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia