Política

El president de Seat diu que volen “liderar la recuperació” i avisa que no es pot “perdre el tren de l’electrificació”

vol “liderar la recuperació” i avisa que no es pot “perdre el tren de l’electrificació”

El president de Seat, Wayne Griffiths, ha assegurat aquest divendres que l’automobilística de Martorell vol “liderar la recuperació” econòmica i ser capdavantera en la transformació del sector cap al vehicle elèctric. En un acte després de la visita a Martorell de Felip VI i el president espanyol, Pedro Sánchez, Griffiths ha avisat que Espanya “no pot perdre el tren de l’electrificació”. En el seu discurs, el monarca ha destacat l’esperit “global, audaç i emprenedor” de Catalunya, però ha remarcat també que “la competència serà molt dura” per liderar la transformació elèctrica. “No hi haurà temps per desfer el que no avancem ni per recuperar el camí que deixem sense recórrer, perquè altres ho hauran fet per nosaltres”, ha afirmat Felip VI.

El president de Seat ha recordat la inversió de 5.000 MEUR que l’empresa té previst fer fins al 2025, que ara volen avançar en aquesta transformació però que no poden “fer-ho sols”. “És vital que Espanya impulsi la creació d’un ecosistema del vehicle elèctric, que incentivi la demanada i desenvolupi una infraestructura pública de recàrrega”, ha reclamat, com ja havia fet en altres ocasions.

Griffiths ha destacat que el nou consorci entre Seat, Volkswagen, Iberdrola i el govern espanyol és un projecte “de futur, transversal i inclusiu”, que també comptarà amb Telefònica i CaixaBank.

“Espanya té un enorme potencial per arribar a ser un hub d’e-mobilitat”, ha assegurat, per la seva banda, el president del grup Volkswagen, Herbert Diess.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia