Política

Nou organigrama de la Generalitat a Girona

Montse Pou a Joventut s’afegeix als nomenaments d’Albert Ballesta a Justícia, Jordi Martinoy a Interior i Adam Manyé a Educació

Pendents els directors territorials d’Igualtat i Presidència

Un mes després que Laia Cañigueral prengués possessió del càrrec com a nova delegada de la Generalitat a Girona, el govern enllesteix el seu organigrama territorial. L’últim nomenament ha estat el de l’alcaldessa de Bordils, Montserrat Pou, com a nova coordinadora de Joventut. Des del 2000 és tècnica de l’àrea de Joventut del Consell Comarcal del Gironès. Aquesta setmana es va fer públic que Josep Calatayud estarà al capdavant dels serveis territorials de Cultura. Nascut a Carcaixent (Ribera Alta), fa 24 anys que resideix a Blanes i ha exercit de professor de secundària de llengua i literatura catalana. Des del 19 de juliol, Albert Ballesta encapçala els serveis territorials de Justícia. Durant els últims deu anys Ballesta s’havia fet càrrec d’Interior a les comarques gironines. Jordi Martinoy, que des del 2016 havia ocupat Justícia, és el nou delegat d’Interior. Del 2006 al 2010 va ser delegat del govern a Girona. El nou director dels serveis territorials d’Educació a Girona és Adam Manyé des que el 14 de juliol el va presentar el conseller Josep Gonzàlez-Cambray.

La delegada del govern, Laia Cañigueral, va visitar ahir els treballadors i responsables dels serveis territorials d’Interior i d’Educació a Girona. Cañigueral va destacar l’esforç conjunt davant un curs escolar molt dur. Cañigueral, acompanyada del nou director del Serveis Territorials de Drets Socials, Raül Morales, va conversar amb la nova coordinadora de Joventut, Montserrat Pou. Morales va estar al capdavant de Governació a Girona, del 2016 al 2018. Els últims quatre anys ha estat el director de Presidència a Girona. Per altra banda, Joan Martí és des de l’1 de juliol el director dels serveis territorials d’Empresa i Treball a Girona. Actualment és l’alcalde de Santa Coloma de Farners i des del novembre del 2020 era el director dels serveis territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Girona.

Ratificats

Pel que fa al departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Elisabet Sànchez n’ha estat ratificada com a directora territorial. Sànchez estava al capdavant d’aquesta conselleria a Girona des del 2018. També Pere Saló ha estat ratificat al capdavant del departament de Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori. Des del 2016, ocupava el càrrec de director dels Serveis Territorials de Sostenibilitat a Girona. Miquel Carreras també continuarà com a gerent del Servei Català de la Salut a la regió sanitària de Girona. Durant les pròximes setmanes s’han de concretar la resta de nomenaments, en concret Igualtat i Presidència.

LA FRASE

Els centres educatius són un pilar de la nostra societat; gràcies pels esforços col·lectius
Laia Cañigueral
DELEGADA DEL GOVERN A GIRONA


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

No i no

Banyoles
LA CRÒNICA

Memòria democràtica a Castell i Platja d’Aro

País basc

La campanya clou amb el PNB i EH Bildu disputant l’hegemonia

Barcelona
política

Viñas afirma que ERC no abandona un govern “a les primeres de canvi”

llagostera
Pròxim Orient

Almenys cinc morts en una batuda israeliana a Cisjordània

Barcelona
Política

El jutge obre una línia d’investigació secreta per l’espionatge d’Aragonès amb Pegasus

barcelona
Guerra a europa

L’OTAN es compromet a enviar més defenses aèries a Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Els EUA sancionen un activista ultra israelià aliat del ministre Ben Gvir

barcelona
GIRONA

Junts aposta per la “simplificació administrativa” amb una finestreta única

GIRONA