Política

Reunió per territorialitzar el pla de govern a la demarcació

Primera trobada del president, Pere Aragonès, amb el consell de direcció de la delegació de la Generalitat a Girona

S’està treballant per definir els objectius a les comarques gironines

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, es va reunir ahir al matí amb la delegada del govern a Girona, Laia Cañigueral, i amb la resta de membres del consell de direcció de la delegació, format pels directors i directores dels diferents serveis territorials. La trobada, la primera que fa el president amb tot l’equip de la delegació de Girona, ha servit per treballar en la territorialització del pla de govern a les comarques gironines. “Hem de dissenyar actuacions territorials que facin efectives realment les quatre transformacions d’aquest govern: social, verda, feminista i democràtica”, va remarcar Laia Cañigueral. La delegada del govern a Girona va explicar que estan elaborant els objectius de la Generalitat a Girona.

Treball transversal

La delegada de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral, va donar valor al treball transversal que suposa aplicar el pla de govern també en l’àmbit territorial. En aquest sentit, Cañigueral hi va afegir que els reptes actuals de la societat “no estan delimitats per departaments de la Generalitat; són reptes que moltes vegades toquen més d’una àrea”.

Com fer front al despoblament d’alguns municipis o dur a terme polítiques feministes són dos dels exemples d’actuacions transversals al territori que va destacar la delegada del govern a Girona. “Quan treballem el despoblament en determinats municipis cal assegurar habitatge, oportunitats laborals, fibra òptica, educació…”, va concretar Cañigueral. En relació amb les escoles rurals va mencionar la reobertura, aquest curs, després d’estar cinquanta anys tancada, de l’escola de Palau de Santa Eulàlia, a l’Alt Empordà.

LA FRASE

Els reptes actuals de la societat no estan delimitats per departaments de la Generalitat
Laia Cañigueral
delegada del govern de la generalitat a Girona


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia