Política

Sánchez destaca que el Suprem “valida” la decisió d’indultar els líders independentistes: “Estava justificada”

La ministra de Transports critica l’estratègia del PP de “confrontació” i de “judicialitzar-ho tot”

La ministra de Transports, Raquel Sánchez, ha celebrat que el Tribunal Suprem hagi rebutjat els recursos contra la decisió del govern espanyol de concedir els indults als líders independentistes. “Valida una decisió del Consell de Ministres, respectem les decisions judicials quan ens afavoreixen i quan no”, ha dit Sánchez aquest divendres al matí en una entrevista a TVE. La titular de Transports ha remarcat que el moviment del Suprem demostra que la mesura “estava plenament justificada” i “complia els requisits que pot valorar el Consell de Ministres per concedir-la”.

Sánchez ha criticat que el PP hagi anunciat que apel·larà la decisió del Suprem al TC i ha censurat la seva estratègia de “judicialitzar-ho tot”. “Els indults estan previstos en el nostre ordenament jurídic”, ha argumentat.

La titular de Transports ha contraposat l’actitud de “confrontació” amb Catalunya dels populars amb la del “diàleg, acord i pacte” de l’executiu de Pedro Sánchez. “Ara som capaços de recuperar unes relacions que es van veure trencades i ens estan permetent avançar”, ha dit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia