Política

Aragonès es reunirà dimecres a Brussel·les amb Puigdemont

El president també mantindrà trobades amb eurodiputats de diversos partits catalans

Es preveu que s’hi parli sobre el ciberespionatge amb Pegasus

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, viatjarà els dies 18 i 19 de maig a Brussel·les (Bèlgica), on es reunirà amb l’expresident català i eurodiputat, Carles Puigdemont, així com amb altres eurodiputats de JxCat, PSC, ERC i En Comú Podem.

Segons la Generalitat, el viatge institucional d’Aragonès a la capital belga s’iniciarà dimecres 18, a les dos quarts de set del vespre, amb una reunió amb Puigdemont, actualment eurodiputat de JxCat, partit del qual encara n’és president fins al congrés del proper mes, i president del Consell per la República.

En aquesta trobada, segons han precisat fonts del govern català, s’abordaran diverses qüestions, entre les quals estarà amb tota probabilitat el cas d’espionatge polític a l’independentisme a través del sistema de ciberespionatge Pegasus.

Dijous l’activitat del president se centrarà a mantenir diverses trobades amb eurodiputats de diferents partits per tractar “els grans consensos de país”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia