Política

Joan Rodríguez rellevarà Artadi a la regidoria de Barcelona

Era el novè membre de la llista de JxCat a les passades municipals

Pilar Calvo li cedeix el lloc, ja que ella era la número 8 de la candidatura

El coordinador de la Federació de Barcelona de Junts per Catalunya, Joan Rodríguez, serà el nou regidor d’aquesta formació a l’Ajuntament de Barcelona en substitució d’Elsa Artadi, que s’ha retirat de la política activa.

Joan Rodríguez va ser número 9 a la llista de Junts a les passades municipals (2019), que encapçalava Joaquim Forn, i fins ara ha estat també coordinador del grup municipal.

Pilar Calvo, que ocupava el número 8 en la llista i que era la persona a qui li corresponia ocupar el càrrec que deixa vacant Artadi, ha acordat amb el partit a Barcelona i amb la resta de regidors continuar com a diputada per Barcelona al Congrés, segons ha informat el grup municipal de Junts.

Els cinc regidors de Junts explicaran pròximament en una roda de premsa la nova organització del grup municipal, així com les iniciatives que defensaran en les comissions de plenari previstes per a dimarts i dimecres.

Pilar Calvo va escriure al seu compte de Twitter: “Cedeixo el lloc i desitjo sort i encerts, de tot cor, a Joan Rodríguez Portell que serà aviat nou regidor a l’Ajuntament de Barcelona. Ha estat un gran company en la Federació de Barcelona i segur que farà un bon treball en substitució d’Elsa Artadi a qui envio una abraçada”.

El futur regidor ha respost amb una altra piulada en la qual agraeix a Calvo el seu “compromís amb Barcelona” i assenyala que comença “una nova etapa al servei de la ciutat en la qual continuarem treballant de bracet per fer realitat el canvi que Barcelona necessita”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia