Política

Llum verd a la reforma de la Llei de Renda Garantida de Ciutadania

ERC i Junts retiren l’esmena a la totalitat davant la voluntat de la resta de grups de votar-hi a favor

El ple del Parlament ha donat ’llum verd’ a la proposició de llei de reforma de la Llei de Renda Garantida de Ciutadania a fi de “resoldre buits legals”, augmentar el nombre de beneficiaris i facilitar la complementarietat amb la prestació estatal de l’Ingrés Mínim Vital.

La reforma de la llei que regula la Renda Garantida de Ciutadania ha superat aquesta tarda el debat a la totalitat en haver retirat els grups del Govern, ERC i JxCat, la seva esmena de tornada i no haver-se presentat cap més.

El text preveu la creació d’una nova prestació complementària destinada a cobrir les necessitats bàsiques d’accés a l’habitatge.

Tots els grups han expressat reticències amb el text de la proposta dels comuns però, al mateix temps, s’han posicionat a favor de la seva presa en consideració -excepte el de Vox- i han demanat tramitar-la en comissió, on pot ser modificada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia