Política

Jordi Martínez, El nou alcaldable de Junts a Lloret, pels petits detalls

El nou alcaldable de Junts per Lloret, el farmacèutic Jordi Martínez, es va presentar dimarts al vespre davant 200 persones amb un discurs que aposta per “la revolució de les coses petites, del dia a dia. Quants cops hem sortit de casa i el carrer és brut, està deixat, quan plou ens hem mullat els pantalons ambels panots ballen, la paperera fa tres mesos que està trencada, les herbes o les arrels han aixecat el paviment… Detalls oblidats que marquen la diferència”.

El futur cap de llista també va situar la seguretat com a repte, i no només en les zones d’oci, sense descuidar el turisme de qualitat. A Martínez l’acompanyaven Jordi Sànchez i el seu successor a la secretaria general de JxCat, Jordi Turull, a més de l’exalcalde Romà Codina.

En l’acte, però, no hi havia l’actual alcalde de Junts per Lloret, Jaume Dulsat, que encara no ha decidit si bastirà una llista pel seu compte: “M’ocupa una missió més important que decidir si vull ser alcalde, i és exercir d’alcalde i tenir una bona temporada turística d’estiu, que és quan arriba bona part dels ingressos anuals del municipi”, declarava ahir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia