Política

JxCat expressa “enèrgic rebuig” al boicot i Sànchez es desmarca de Borràs

Sànchez assegura que l’homenatge no era el lloc per buscar protagonismes polítics

La formació política expressa a través de Twitter el seu suport a les víctimes de l’atemptat

JxCat ha expressat el seu “més enèrgic rebuig” a la interrupció del minut de silenci en l’acte d’homenatge a les víctimes dels atemptats del 17-A i l’exsecretari general de la formació, Jordi Sànchez, ha criticat el gest de Laura Borràs perquè “no era el lloc per buscar protagonismes polítics”.

En un missatge a través del seu compte de Twitter, JxCat ha reiterat el seu suport a les víctimes dels atemptats i als seus familiars: “Per aquest motiu, volem expressar el més enèrgic rebuig a la interrupció del minut de silenci d’avui a la Rambla de Barcelona”, ha assenyalat la formació.

També ha expressat el seu rebuig a la interrupció del minut de silenci l’exsecretari general de JxCat, Jordi Sànchez, qui sense citar-la s’ha desmarcat de Laura Borràs: “No era el lloc ni per trencar el minut de silenci ni el moment per buscar protagonismes polítics. Ho lamento. Així no!”. En un missatge al seu compte de Twitter, Sànchez ha indicat que en l’homenatge no hauria d’haver-hi més protagonisme que el de “els familiars de les víctimes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia