Política

Plaja: “Alguna cosa falla si es xiula una de les persones que més esforç i sacrificis va fer l’1-O”

La portaveu del govern ha fet referència a Forcadell i a representants d’Òmnium i AMI

La portaveu del govern, Patrícia Plaja, ha afirmat que “alguna cosa falla si en una concentració independentista de commemoració dels cinc anys de l’1-O es xiula una de les persones que més esforços i sacrificis va fer”. En roda de premsa després del Consell Executiu, Plaja ha concretat que no només fa referència a l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell sinó també a representants d’Òmnium o AMI. “El govern defensarà sempre la llibertat d’expressió, la unitat i la mà estesa entre les diferents entitats del moviment independentista”, ha afegit. Forcadell va ser xiulada quan participava en un acte impulsat pel Consell de la República dissabte passat per commemorar l’1-O.

Lamenta discurs d’Ayuso

D’altra banda, Plaja ha lamentat que la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, utilitzi “el discurs de l’anticatalanisme i l’odi per tapar les seves carències”. Segons ha dit, s’ha convertit en “un recurs fàcil” i ha afegit que ella sola es desacredita. “Busca la polèmica fàcil i no hi contribuirem”, ha assegurat. D’aquesta manera, ha fet referència al fet que Ayuso defensés aquest dilluns des de Barcelona que l’expresident del govern espanyol Mariano Rajoy hauria d’haver aplicat un 155 “més ferm i durador” a Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia