Política

Junts i PSC desconfien d’ERC pels pressupostos

Junts creu que ja té pactes amb altres i el PSC insta Aragonès a dir si els vol de socis

Junts i PSC van mostrar ahir desconfiança en la gestió de la negociació sobre els pressupostos per part del president Aragonès i d’ERC. En una entrevista a Ràdio 4, el portaveu de Junts, Josep Rius, va afirmar que tenen la impressió que el govern té pactes pressupostaris amb altres formacions: “Comença a traspuar de manera sòlida com si hi hagués coses pactades.” Junts, diu, es manté a la taula perquè vol participar de l’acord però denuncia que el govern d’Aragonès ja està “avançant i negociant” amb En Comú Podem mentre que la seva formació no ha rebut els detalls dels comptes que van demanar fa “gairebé un mes”. Rius proposa una possible rebaixa fiscal per a les rendes mitjanes.

Per la seva banda, la vice primera secretària d’organització del PSC i alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, va reclamar a Aragonès que “digui d’un cop si compta o no amb el primer grup del Parlament” per negociar la proposta pressupostària pel 2023. Moret acusa d’inacció ERC i considera que “fer les coses tard i no arribar a temps” és la “tònica habitual” dels republicans. La dirigent socialista ho contraposa a la determinació del govern de Pedro Sánchez per aprovar els pressupostos generals de l’Estat (PGE).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia