Política

Les cartes bomba enviades a diversos organismes van sortir de Valladolid

La policia informa que hi ha un únic autor de l’enviament i remarca que encara no està identificat

Les sis cartes detectades amb material pirotècnic enviades a la presidència del govern, al Ministeri de Defensa, a la base de Torrejón de Ardoz, a una empresa armamentística de Saragossa i a l’ambaixada Ucraïnesa van sortir del mateix origen, la província de Valladolid i són d’una mateix autor, segons han informat fonts pròximes al cas.

Segons aquestes fonts, aquesta és una de les hipòtesis que plantegen els investigadors en l’escrit que van enviar aquest divendres al jutjat de guàrdia de l’Audiencia Nacional. D’aquest primer anàlisi es dedueix que l’autoria de tots els enviaments sembla que correspon a un mateix origen i que la seva procedència seria Valladolid.

Amb tot, les mateixes fonts apunten que de moment encara no hi ha cap persona identificada com a possible responsable ni cap hipòtesi concreta i que s’està lluny d’identificar l’autor.

Per la seva banda, fonts policials han indicat que la Policia Nacional segueix investigant “amb tots els recursos necessaris” sota la direcció de Jutjat d’Instrucció número 4, però encara no pot concretar cap detall de les investigacions que porta a terme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia