Política

Verge reivindica que els 116 milions per a Igualtat són un “escut antifeixista” davant les expressions d’odi

El departament reforçarà l’atenció a les dones que pateixen violència masclista i crearà un servei contra atacs digitals

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, ha reivindicat que el pressupost del 2023 per al departament que dirigeix és un “escut antifeixista” per “plantar cara a les expressions d’odi”. Així s’ha expressat en la compareixença al Parlament per informar del pressupost del departament després de l’acord entre el govern i el PSC per aprovar els comptes d’aquest any. Igualtat i Feminismes té un pressupost de 116 milions d’euros, un 27% més que el del 2022 (91,5 milions). El departament millorarà la xarxa d’atenció i reparació per a les dones en situació de violència masclista; obrirà un servei especialitzat en violències digitals; reforçarà la xarxa d’atenció a persones i entitats LGBTI+, així com els serveis de primera acollida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia