Política

Carla Aguilera Gil serà la número set de la llista de Sílvia Paneque a Girona

Treballarà com a responsable de medi ambient, feminisme, polítiques lgtbi i animalisme en la nova proposta de govern per a Girona de Paneque

Carla Aguilera Gil serà la número set de la llista de Sílvia Paneque a Girona. Aguilera té vint-i-sis anys, viu al Barri Vell de Girona, té formació en Dret i Ciències polítiques i arriba a la candidatura de l’activisme i el món de les esquerres progressistes vinculades als Drets de les persones, el respecte a la natura i als animals

“És una persona amb la que fa temps que treballo i estic molt interessada en les noves polítiques que defensa. Veu Girona com una ciutat on viure amb qualitat de vida, perquè es treballa de manera innovadora amb respecte a la natura, a les persones i als animals”, ha explicat Sílvia Paneque de Carla Aguilera que té vint-i-sis anys i ha cursat estudis en Ciències Polítiques per la UdG, on es graduarà aquesta primavera, i en Dret. “És en definitiva una persona d’esquerres, que arriba de l’activisme social, i que ens aportarà també un punt de vista jove en defensa de la seva generació, que recordem que ha de tenir solucions a problemes importants com treball de qualitat i accés a habitatges dignes a preus raonables”, ha conclòs Sílvia Paneque.

“Estic convençuda que seré regidora de govern a Girona, això i la confiança per portar a terme polítiques avançades i que aportin il·lusió en sostenibilitat, igualtat i joventut, han estat les raons per fer-me acceptar i sumar per portar el canvi a Girona”, ha dit Carla Aguilera. “Visc al Barri Vell i n’estic contenta. Des d’aquesta visió, estic convençuda que el discurs de barris i centre no té sentit a Girona. Avançar junts beneficia tothom i, ara, ens trobem que els problemes dels barris estan passant i molt també al Barri Vell”. Els socialistes de Girona remarquen que estan “molt contents d’incorporar veus que arriben de posicions independents i, a la vegada, de compromís explícit amb la igualtat de les persones, el respecte al medi ambient i el benestar animal”.

Carla Aguilera i Gil es gradua la pròxima primavera en Ciències Polítiques a la UdG, està cursant tercer de Dret a la mateixa universitat, ha estat sempre compromesa en la lluita en la defensa dels drets socials, va realitzar diferents estudis sobre els drets de les persones a l’Institut de Drets Humans de Catalunya sobre Emergència Climàtica i DH, ha estat representant estudiantil com a presidenta del Defensor de l’Estudiant de l’Associació d’Estudiants de Ciències Polítiques. Ha participat en diferents entitats, grups i activisme social en col·lectius de drets de les persones, els animals i el medi ambient com “Fridays for Future”. Carla Aguilera ha afegit que “Sílvia Paneque és la millor opció per avançar en aquesta direcció, en fer de Girona una ciutat amb més qualitat de vida amb natura, més respecte i benestar per a les persones, un tracte humà als animals i, en definitiva, una Girona més justa”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Ara Més se suma a la coalició d’ERC, Bildu i BNH per a les europees

barcelona
còrsega

L’Assemblea aprova el projecte de reforma per a l’autonomia

barcelona
POLÍTICA

ERC tria els representants de la Selva, Gironès i Pla de l'Estany per a la seva llista

GIRONA / SANTA COLOMA
política

Ajornat el judici contra Jové, Salvadó i Garriga per la campanya electoral i no per la llei d’amnistia

barcelona

Refer la llei d’enjudiciament

Madrid

Turquia, mediadora per interès

Istanbul
Brigid Laffan
Presidenta de l’European Policy Centre

“Les guerres a Ucraïna i Gaza definiran el futur d’Europa”

Barcelona
Susanna Bazán López
Cap de l’oposició a Porqueres (Junts per Porqueres)

“Hi ha una mala gestió de govern i falta transparència”

Porfqueres
política

Collboni perd la moció de confiança, però anuncia una ampliació del govern

barcelona