Política

El PSC dona el vistiplau a 30 llistes més per a Girona

De moment ja n’ha bastit 87, que són 17 mes de les que va presentar a les municipals de fa quatre anys

El PSC ha presentat aquest cap de setmana al Consell Nacional celebrat a Viladecans 30 caps de llista més, que han estat aprovats i ratificats per unanimitat. Es tracta dels alcaldables d’Arbúcies, Bescanó, la Bisbal d’Empordà, Bordils, Caldes de Malavella, Calonge, Camprodon, Cassà de la Selva, Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, l’Escala, Hostalric, Figueres, Llançà, Maçanet de la Selva, Pont de Molins, Puigcerdà, Quart, Ripoll, Sant Julià de Ramis, Sant Miquel de Fluvià, Sant Martí Vell, Santa Coloma de Farners, Saus Camallera i Llampaies, Setcases, Torroella de Fluvià, Tossa de Mar, Ullà, Vall-llobrega, Vilablareix i Vila-sacra.

Ara mateix, els socialistes ja tenen a punt 87 candidatures a les comarques de Girona, 17 més que les 72 amb les que van concórrer a les municipals del 2019. El Primer secretari de la Federació, Marc Lamuà, ha destacat aquest creixement. “És una mostra del treball fet a la província i que els socialistes a Girona han tornat per ser una força decisiva als municipis”, ha declarat, alhora que ha subratllat:“Allà on ens presentem ho fem per a millorar la vida dels nostres veïns i veïnes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia