Política

ERC vol obrir un nou cicle a Palafrugell amb Mònica Alcalà al capdavant

Esquerra Republicana de Palafrugell ha presentat la candidatura amb la qual concorre a les eleccions municipals del maig i que està encapçalada per Mònica Alcalà i que, segons ella, pretén ser el punt de partida d’un nou cicle del partit a Palafrugell. Es tracta, tal i com ella mateixa ha remarcat, d’un nou equip format per persones de diferents entitats i associacions, representatiu de la població. Com a principals incorporacions, hi ha el tècnic i assessor de Medi Ambient, Marc Casanovas (2), la mestra i directora de l’escola bressol Ca la Tulita, Raquel Dalfó (3), el pilot de marina mercant, Carles Farrarons (4), el comunicador Jordi Plaja (6), la psicòloga Melissa Arsic (7), el taxista i activista Fadel El Asei (8), la farmacèutica Mireia Casteys (9) i l’empresària Isabel Rey (10). Continua al nou equip l’actual regidora de Benestar Social, Civisme i Mediació i Habitatge, Roser Massaguer (5). I tanquen la llista regidors de l’actual govern del consistori, com l’alcalde de Palafrugell entre el 2019 i el 2022 i actual tinent d’alcalde, Josep Piferrer (20) i la regidora d’Infància i Joventut i Polítiques d’Igualtat, Mònica Tauste (21)..

La cap de llista, Mònica Alcalà, ha assegurat que “és un equip implicat i plenament entregat pel compromís de treballar pel bé del municipi, amb la seva diversitat professional i la suma de l’experiència de cada un de nosaltres. Presentarem un projecte que posa a tots els palafrugellencs i palafrugellenques al centre de les nostres accions”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia