Política

Puigdemont: “El discurs sobre Catalunya no es pot entendre sense la veu pròpia que té Girona”

Turull alerta sobre “aquells tripartits que volen guanyar a la ciutat de Puigdemont”

Gemma Geis demana el vot per seguir sent “la capital emocional de l’independentisme”

“El discurs sobre Catalunya no es pot entendre sense la veu pròpia que té Girona”. L’expresident Carles Puigdemont ha demanat el vot per la candidata de Junts Gemma Geis, presentant-la com a la única garantia que la ciutat de Girona seguirà endavant i no “quedarà congelada o tornarà a allà on era fa anys”. Puigdemont ha participat en el míting de final de campanya a través d’un vídeo en què ha insistit que Girona “ ja ha demostrat el seu lideratge” i que el seu futur “no el pot definir l’estratègia de partit”.

En un acte al Jardí de la Infància, molt a prop d’on vivia Puigdemont quan era alcalde, Geis ha estat acompanyada també per l’actual alcaldessa Marta Madrenas i pel secretari del partit Jordi Turull, que ha volgut deixar molt clar que votar Junts a Girona vol dir també votar per Catalunya i que l’alternativa són “aquells tripartits que volen guanyar a la ciutat de Puigdemont”. Després de retreure, en referència a Salvador Illa, que la seva prioritat sigui el partit i que el seu objectiu sigui “guanyar la ciutat de Puigdemont” o “tenir subdits en lloc de ciutadans”, Turull ha subratllar que “posant una papereta de Junts és el millor missatge als il·lusos enterradors de la lluita per la independència” i la garantia que “Girona ha de continuar brillant”.

L’actual alcaldessa Marta Madrenas també ha insistit que “només hi ha un vot útil per la independència i que aquest ha de ser per “aquells que no hem volgut ser comparses d’algunes baixades de pantalons històriques”.

Un far per un estat propi

Geis ha demanat el vot per Junts perquè Girona pugui continuar amb el seu paper de ser “la capital emocional de l’independentisme” i també “un far per aconseguir l’estat propi” i ha alertat que el contrari és donar ales perquè Pedro Sánchez pugui anar a Europa explicant que el procés s’ha acabat. Geis, que ha destacat que “La Girona que somriu és una declaració d’amor a la ciutat”, ha repassat alguns projectes com la creació d’una regidoria de benestar emocional i s’ha presentat com la candidata capaç de “dibuixar la ciutat de les noves dècades”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

POLÍTICA

Jaume Veray serà el candidat del PP per Girona

GIRONA
sud-àfrica

La comissió electoral exclou l’expresident Zuma de la cursa electoral

barcelona
portugal

Luís Montenegro anuncia la composició del nou govern

barcelona
terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El TIJ exigeix a Israel que deixi d'impedir l'accés d'ajuda humanitària

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs