Política

Turull acompanya David Martín (Junts Palafrugell) en el darrer matí de campanya

“Hem de fer que l’economia de Palafrugell funcioni a ple rendiment, facilitant l’activitat i generant ocupació, i serà així com l’Ajuntament podrà oferir els serveis de qualitat”, afirma Martín

El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha acompanyat aquest divendres l’alcaldable de Junts per Palafrugell, David Martín, i membres de la candidatura, en una visita a diverses parades del mercat diari i de negocis del centre de Palafrugell.

Després de visitar diversos negocis del centre i alguns paradistes del mercat diari de fruita i verdura, carn i peix, l’alcaldable ha explicat quines són les bases econòmiques del projecte: “Per al nostre projecte la dinamització econòmica i el desenvolupament local son essencials, i és per això que els 2 primers àmbits del nostre programa electoral hi fan referència, amb propostes clau com ara la de crear totes les condicions necessàries per generar ocupació, la construcció d’un centre de negocis i espai firal, o el desenvolupament del polígon industrial amb empreses de valor afegit com les del sector de la salut o de la tecnologia”.

Respecte el mercat i el comerç, l’alcaldable afegeix que “Això, però, no pot fer-nos oblidar que a Palafrugell la petita empresa, l’empresa familiar i l’autònom, son qui més dinamitzen el nostre teixit comercial i és per això que les nostres propostes de dinamització comercial per al mercat i el comerç són molt clares, com ara la millora de les instal·lacions dels mercats, millores a l’entorn de les àrees comercials, potenciar esdeveniments comercials per incentivar l’activitat o la creació de la figura de l’assessor comercial per ajudar els negocis de Palafrugell a competir amb les grans superfícies i la venda per internet”.

I resumeix quina és la filosofia econòmica del projecte de Junts per Palafrugell: “Si som capaços que l’economia de Palafrugell funcioni i funcioni a ple rendiment, si som capaços de ser referent a les comarques gironines, si som capaços de generar ocupació -entenent que la plena ocupació és la millor política social- serà com serem capaços, també, d’oferir als nostres veïns i veïns els serveis de qualitat que es mereixen del seu Ajuntament”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia