Política

El nou partit de Nebrera es dirà Alternativa de Govern

L'exdiputada popular creu probable però no segur que concorri a les eleccions catalanes

L'exparlamentària del PP català Montserrat Nebrera tindrà finalment un partit polític, que es dirà Alternativa de Govern. Així ho han confirmat fonts pròximes a l'exdiputada popular, després de la notícia avançada per l'AVUI, que han destacat que està previst que pròximament entri la nova formació política al registre del ministeri d'Interior.

Segons aquestes fonts, la decisió implica que "és probable, però no segur", que concorri a les eleccions catalanes, previstes per a la tardor.

Les mateixes fonts expliquen que està previst que al març reveli si concorrerà a aquests comicis, encara que l'1 de desembre passat, en una conferència, Nebrera ja va donar a entendre que la seva voluntat era ser candidata.

El nom no és nou, ja que Alternativa de Govern va ser la denominació elegida per Nebrera el 2007 per a una pàgina web pensada per fomentar el debat amb els ciutadans, una iniciativa que aleshores va molestar l'expresident del PPC Josep Piqué.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.