Política

Nebrera llança la seva proposta per a les eleccions

En una conferència que ha reunit 600 persones a l'hotel con CiU va fer tractes amb Aznar, proposa un "nou pacte del Majestic"

L'exdiputada del PP Montserrat Nebrera ha llançat aquest vespre el tret de sortida de la candidatura que vol presentar a les eleccions catalanes, en un acte a l'hotel Majèstic de Barcelona que ha congregat unes 600 persones. Entre els assistents hi havia militants expedientats del PP i antics simpatizants d'aquest partit, que han acollit Nebrera amb grans aplaudiments.

Amb un to populista, l'exdiputada ha carregat contra els partits polítics, mentre apostava per fer una segona transició a Catalunya i Espanya que canviï la forma de relació entre les institucions i els ciutadans. Després de reclamar als presents que es posin a treballar, ha anunciat que es dóna un termini de tres mesos per elaborar un projecte polític propi a partir d'una àmplia participació interna. "Hem de fer un nou pacte del Majèstic entre nosaltres, el de posar en pràctica un nou projecte polític", ha afegit.

No ha utilitzat Nebrera les dures acusacions contra els partits o el Parlament que va fer servir quan va deixar l'escó, i que tant se li van criticar. S'ha definit com a liberal conservadora, però s'ha mostrat oberta a incorporar persones d'altres sensibilitats que vulguin un canvi radical de política. Això sí, la seva candidatura no serà catalanista, sinó incardinada amb Espanya. "El meu projecte és el d'una Catalunya que respira amb llibertat dins d'un projecte més gran, que es diu Espanya", ha resumit.

Amb aquests plantejaments fronterers amb els del PP i Ciutadans, Nebrera s'ha declarat convençuda que entrarà al pròxim Parlament català. "Donarem la sorpresa més gran que hi ha hagut a Espanya des de fa 30 anys", ha augurat. L'acte ha acabat amb l'himne que tindrà la candidatura nebrerista, que per ara no té lletra, però que es titularà "Majèstic".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.