Política

Junqueras demana votar perquè "els Països Catalans estiguin el millor representats possible"

El candidat d'ERC, però, reconeix que tot apunta a una baixa participació

El candidat d'ERC a les eleccions europees, Oriol Junqueras, ha votat aquest matí al col·legi electoral del centre cívic El Turó de Sant Vicenç dels Horts, engalanat per a les festes del barri, i ha reclamat una participació alta perquè "els Països Catalans estiguin el millor representats possible a les eleccions europees".

Junqueras ha arribat al col·legi electoral sobre les 10.35 hores acompanyat pels membres d'ERC de Sant Vicenç i per la portaveu del partit al Parlament, Anna Simó.

Ha dipositat el seu vot al centre cívic, que és seu de l'Associació de Veïns del Turó. El local està decorat amb garlandes, banderes i cartells, per a la festa major del barri de la setmana que ve.

A la sortida del col·legi, el candidat republicà ha afirmat que la UE és cada vegada més important en la vida dels ciutadans europeus. Ha reconegut que tot apunta a una participació baixa i ha afirmat que "per això cal fer un últim esforç per votar".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.