Política

El PSC es veu com a garant del progrés a Girona

Pia Bosch fa una crida als votants d'ERC per evitar un pacte amb CiU

L'exconseller Castells li dóna suport

L'alcaldable del PSC per Girona, Pia Bosch, va defensar en el seu acte de tancament de campanya a tocar del Mercat del Lleó que la candidatura socialista “és l'única que garanteix un govern de progrés a la ciutat”. Ho va afirmar la cap de llista socialista després de demanar “als votants de més a l'esquerra”, amb clara referència a ERC, que optin per la llista del PSC, insinuant la possibilitat de pacte entre republicans i CiU.

Bosch també va defensar tres elements estratègics per fer sortir Girona de la crisi: la UdG, l'hospital Trueta i l'aeroport, i va garantir que defensaran “tots els motors de la ciutat”. La candidata va ser contundent quan va advertir els presents que demà la tria serà “entre fer un pas enrere, la gestió del no i de les excuses, o de fer un pas endavant per garantir el lideratge” de Girona en el futur. En la seva intervenció, també va tenir un moment de reconeixement de la feina feta pels anteriors equips socialistes, i va garantir que en el projecte de ciutat “es vegi la passió per Girona”.

Suport de Castells

En una campanya sense la presència de líders socialistes a Girona, més enllà de Joaquim Nadal, ahir va destacar la presència de l'exconseller Antoni Castells, que amb la seva presència va voler “donar suport” a Bosch. L'exconseller va subratllar “sobretot l'estima i passió que sent per Girona”. Amb referència a les paraules de Mas a Girona, Castells va eludir polèmiques, però va deixar clar que a Girona “no hi ha monopoli, hi ha eleccions, i el poble ha fet confiança al PSC amb grans alcaldes”. Els nombrosos assistents van presenciar el tancament de campanya socialista, després de 150 dies, més de 10.000 trucades i 6.000 porta a porta.

Nadal i l'alcaldessa Pagans avalen Pia Bosch

L'exalcalde Joaquim Nadal i l'actual alcaldessa de Girona, Anna Pagans, van avalar el projecte i la candidatura que encapçala Pia Bosch. Nadal va iniciar el seu discurs recordant la figura de Jaume Curbet, un gest que també va repetir Bosch, i va subratllar que la llista del PSC “mostra un lideratge clar i evident, ple d'ambició”. A més, aposta perquè el futur govern sigui “sòlid, fort, solvent i estable”, qualitats que veu integrades l'exalcalde i exconseller en la llista socialista. L'alcaldessa Pagans en un abrandat discurs va recordar l'esforç “per garantir el servei a les persones” i va considerar l'aposta socialista una aposta “de progrés i esperança” per a Girona. L'exconsellera Marina Geli i una desena de persones més van donar suport explícit a l'alcaldable Bosch.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.