Política

Ciscar assegura que no hi ha contactes amb Catalunya per alternar també el gran premi de motociclisme

L'empresa que organitza el Mundial aposta per la supressió per a l'any vinent d'una de les curses que se celebren a l'Estat espanyol

El vicepresident i portaveu del govern valencià, José Ciscar, ha negat aquest divendres que s'haja produït cap contacte per negociar una possible alternança del gran premi de motociclisme amb Catalunya per estalviar el cànon anual, tal com han publicat alguns mitjans.

“No hi ha hagut sobre això cap tipus de contacte ni conversa amb el govern català”, ha remarcat Ciscar, preguntat sobre la qüestió en la roda de premsa posterior al ple del Consell.

Els dos governs, però, sí que haurien arribat a un acord per alternar la Fórmula 1, tal com va confirmar fa unes quantes setmanes el president de l'empresa organitzadora, Bernie Ecclestone, assenyalant que es produiria a partir de l'any vinent.

Al llarg d'aquesta setmana, alguns mitjans han donat per fet que aquesta circumstància es donaria també en les curses de motociclisme, argumentant que l'empresa que organitza el Mundial aposta per la supressió per a l'any vinent d'una de les curses que se celebren a l'Estat espanyol. Entre les candidates a desaparéixer es trobarien el Gran Premi de la Comunitat Valenciana, que se celebra al circuit Ricardo Tormo de Xest, i el Gran Premi de Catalunya, a Montmeló.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.