Política

Tota la informació del festival, demà amb la guia oficial

Els lectors d'El Punt Avui la trobaran demà amb el diari i també la rebran dissabte els assistents al festival

El Punt Avui distribuirà demà la guia oficial del III Festival Catalunya Vol Viure en Llibertat i amb Dignitat que se celebrarà aquest dissabte, dia 3, a la Devesa de Girona. La guia, de format A-5 i amb 64 pàgines, és el programa oficial del festival i inclou, per tant, totes les informacions pràctiques i de contingut sobre l'esdeveniment.

La publicació, que també rebran dissabte tots aquells que s'acostin al recinte de la Devesa, comença amb una explicació general del festival i, tot seguit, repassa, un per un, tots els moments especials que s'hi viuran. Així, s'hi detalla el recorregut de la cercavila que portarà una gran estelada des del centre de Girona fins a la Devesa, s'hi explica com es farà el gran mosaic 2014 o la gran cadena humana, i s'hi convidarà els assistents a participar en la Via Catalana de l'11 de Setembre vinent. També hi ha espai per repassar a quina hora es podrà ballar La Santa Espina, quan cantarem Els segadors, de quina manera rebrem el rei Albà o com serà la fira de productes independentistes. Cadascun dels catorze artistes del concert té el seu propi espai, on s'explicarà com veuen l'actual procés sobiranista i quins temes podrà escoltar el públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.