Política

Ja som cinc mil al festival per la llibertat de dissabte

Compra anticipadament la teva entrada per al concert de la Devesa de Girona i podràs beneficiar-te d'importants descomptes si ho fas mitjançat una entitat col·laboradora o ets subscriptor del diari

Dissabte vinent és la cita. A les cinc en punt de la tarda s'obriran les portes del recinte de la Devesa de Girona, on es farà el III Festival Catalunya vol viure en llibertat i amb dignitat. Ja són cinc mil les persones que han confirmat la seva assistència al concert després de comprar la seva entrada anticipadament. L'organització, per facilitar l'accés al recinte, recomana adquirir l'entrada de manera anticipada, la qual cosa es podrà fer fins a les tres de la tarda de dissabte. En fer-ho, rebreu un codi de barres QR que us permetrà un accés fàcil al recinte, ja que només caldrà validar-lo i us entregaran una polsera d'accés, sense necessitat de fer cues. La manera de comprar la vostra entrada és simple: entrant al web www.llibertatidignitat.cat, a www.elpuntavui.cat o trucant al telèfon 902 221010. Durant tot el dissabte al matí hi haurà atenció telefònica.

Importants descomptes

Comprar anticipadament l'entrada permet un descompte molt important sobre el preu de l'entrada, que és de 20 euros. Amb la compra anticipada us estalvieu 8 euros i podreu comprar les que vulgueu al preu de 12 euros. La mainada fins a 11 anys només ha de pagar 2 euros i podrà disfrutar, al recinte del Camp de Mart, d'atraccions i inflables de manera totalment gratuïta i controlada per monitors.

Encara hi ha possibilitats d'adquirir la vostra entrada amb un descompte més important. Si sou socis o simpatitzants d'alguna de les entitats col·laboradores, podreu comprar l'entrada al preu de 8 euros. Aquestes entitats patrocinadores són: Òmnium Cultural, Assemblea Nacional Catalana, Convergència Democràtica de Catalunya, Esquerra Republicana de Catalunya, Unió Democràtica de Catalunya, Associació de Municipis per la Independència, Plataforma per la Llengua, JERC, JNC, Cercle Català de Negocis, UGT Catalunya, Candidatura d'Unitat Popular, Reagrupament Independentista, Girona FC, Fundació Catalunya Estat, CCOO Catalunya, Solidaritat Catalana per la Independència, Joves per la Independència, Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes, Associació Llengua Nacional, Ara o Mai!, UniGirona, GEiEG, Som Escola, Amics de la Unesco de Girona, Sobirania i Progrés, Institut Nova Història, Plataforma pel Dret de Decidir, Televisió de Girona, Fundació Valvi i Pacte Nacional per l'Autodeterminació.

Per als subscriptors

Els subscriptors d'El Punt Avui i El 9 Esportiu poden comprar les entrades que desitgin a 6 euros i a 2 els menors d'11 anys. Divendres i dissabte es publicarà un val a la portada d'El Punt Avui que qui el porti a les taquilles de la Devesa podrà comprar l'entrada a 12 euros.

Vols dues entrades gratuïtes per al concert del 3-A?

Una manera d'accedir gratuïtament al festival Catalunya vol viure en llibertat i amb dignitat de dissabte vinent a la Devesa de Girona és participar en el sorteig de cinquanta entrades dobles que organitza el diari. El Punt Avui vol premiar la fidelitat dels seus lectors i subscriptors i sortejarà aquestes 50 entrades dobles entre tots aquells lectors que s'apuntin al registre abans de les vuit del vespre d'avui dijous.

Participar en el sorteig és molt fàcil. Només heu d'entrar al web del diari www.elpuntavui.cat i allà trobareu la manera de poder-vos inscriure. Entre totes aquelles persones que ho hagin demanat abans de les vuit del vespre d'avui es farà el sorteig.

Els guanyadors rebran un correu electrònic amb un codi i un cupó que els permetrà retirar informàticament les dues entrades gratuïtes del festival.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
unió europea

L’Eurocambra avala les noves regles fiscals que han de reduir el dèficit i el deute

barcelona
política

El TC avala Puigdemont de candidat contra el recurs de Cs

barcelona
regne unit

Sunak anuncia un augment de la despesa en defensa

barcelona
guerra a europa

Hezbol·là ataca amb drons una caserna israeliana a 15 quilòmetres de la frontera

barcelona
Unió Europea

L’Eurocambra aprova el ‘dret a reparar’ per a estendre la vida útil de béns

barcelona
estat espanyol

L’AN reobre la causa de l’espionatge a Sánchez amb Pegasus

barcelona
política

Laia Estrada critica que ERC i Junts mirin més al PSC per arribar a acords

BARCELONA
política

El Senat endarrereix una setmana més el ple que vetarà l’amnistia

barcelona
guerra a europa

Rússia ataca diverses regions i deixa nou ferits, entre ells quatre nens, a Odessa

barcelona